image.png

Op dinsdagavond 16 oktober geeft Jan ter Louw  een lezing in onze Kruiskerk *

Onder de titel ‘Het begint met vertrouwen’ zal Terlouw een inspirerend verhaal houden over hoe wij de verwoesting van de natuur en onze aarde kunnen stoppen en wat daarvoor nodig is.

Deze avond wordt georganiseerd door BrummenEnergie in samenwerking met de protestantse kerken van Brummen en Eerbeek en is het vervolg op de inspirerende avond met Reinier van den Berg op 6 februari jl. 

Jan Terlouw is natuurkundige, schrijver en politicus. Na een wetenschappelijke carrière in de kernfysica wordt Terlouw lid van de Tweede Kamer voor D66, vervolgens fractievoorzitter, minister van Economische zaken, commissaris van de Koningin in Gelderland en lid van de Eerste Kamer. De natuur, het klimaat en energie lopen als een rode draad door zijn leven heen. Zijn (kinder)boeken kennen grote oplagen en hij wint twee keer een Gouden Griffel.

Jan Terlouw is een bevlogen spreker. Zijn pleidooi bij De Wereld Draait Door om elkaar te vertrouwen en de verwoesting van de natuur en de aarde te stoppen raakte vele kijkers in het hart.

Achter in de kerk liggen aanmeldingsformulieren of via www.brummenenergie.nl/events. Er hebben zich al 150 mensen aangemeld, dus meldt u zich z.s.m. aan. VOL = VOL. Aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur met koffie en thee. Napraten onder het genot van een drankje.

* in tegenstelling tot eerdere berichten is de avond dus niet in de hal van het gemeentehuis te Brummen.