Diaconale collecte zondag 7 juni

Deze week wil de diaconie jouw aandacht en bijdrage vragen voor het plaatselijk diaconaat in Eerbeek

Elke week gaan er bloemen naar een gemeentelid die i.v.m. ziekte of een andere reden onze aandacht verdiend. Vrijwiligers brengen elke week de bloemen naar deze gemeenteleden.

Ken je iemand die ook wel een keer een steuntje in de rug kan gebruiken door een boeket bloemen uit de kerk te ontvangen, geef dit dan door aan onze scriba, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook in deze tijd wordt er een beroep op de diaconie gedaan voor noodhulp zowel voor mensen binnen of buiten onze kerkgemeenschap in Eerbeek. Aanvragen komen soms uit het pastoraat maar ook uit de burgerlijke gemeente via de Stichting Welzijn Brummen of Team voor Elkaar. Vaak gaat het om mensen die wel aangemeld zijn voor een bijstandsuitkering en/of voedselbank maar op korte termijn noodhulp nodig hebben. De diaconie biedt geen structurele hulp, want daar zijn de overheidsinstanties voor, maar wel acute hulp.

Voor deze taken en andere diaconale taken in Eerbeek vragen wij je deze week jouw bijdrage.

De bijdrage kun je storten op bankrekening NL37RABO 0311 026 494 t.n.v Protestantse Gemeente Eerbeek (diaconie) onder vermelding van collecte 7 juni plaatselijk diaconaat.