jovo

 

Onder jong volwassen verstaan we iedereen tussen de 18-25 jaar. De oudere jeugd. Ook voor jullie is plek in ons jeugdhonk. Een plek om je vrienden te ontmoeten. Binnen het DB is Henry Schutte het aanspreekpunt. Henry is onze jongerenwerker. Voor vragen, opmerkingen en ideeën kun je hem gerust aanspreken.

 

Activiteiten:

  1. Open Inloop
  2. Gespreksgroep
  3. Maandelijkse activiteit

 

1. Open Inloop


Hoe later op de avond, hoe schoner het volk. Dat geldt zeker voor de Bongerd. Op vrijdag- en zaterdagavond is de Bongerd het 2e deel van de avond bestemd voor de oudere jeugd vanaf 16 jaar. Van 22:00-0:100 kun je hier je vrienden ontmoeten. Onder het genot van een cola, biertje of wijntje lekker bijpraten.

 


2. Gespreksgroep: Bijbellezen voor Twijfelaars


bijbelvoordummies


De bijbel….Tja wat moeten we daar nu mee. Het best verkochte boek allertijden. Een boek met mooie en inspirerende verhalen. Maar ook een boek met vreemde, bizarre en rare verhalen.  Met een groepje jongeren gaan we de uitdaging aan; we lezen de bijbel. En gaan daar over in gesprek. Kun je vandaag nog wat met die verhalen, of is het allemaal geschiedenis. En moet je alles letterlijk nemen, of niet?

 

Wil je meer info over deze gespreksgroep dan moet je bij Henry zijn.

 

 

3. Maandelijkse activiteit


Elke laatste zaterdag wordt er in de Bongerd speciaal voor jongeren vanaf 16 een activiteit georganiseerd. Dit kan een workshop zijn, een filmavond, game avond, etc. Of een activiteit buiten de deur.