balans

Voor hetzelfde geld geeft u meer!

Steun uw kerk met een periodieke gift

In januari 2019 wordt weer de jaarlijkse actie kerkbalans gehouden. Tijd om nu na te denken of u uw bijdrage actie kerkbalans wilt vastleggen in een periodieke gift. Dit is een gift waarbij u voor minimaal vijf jaar een vast bedrag per jaar (bijv. uw bijdrage actie kerkbalans) aan de gemeente (of diaconie) schenkt. Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar van de belasting, zonder drempel of maximum. U kunt dit belastingvoordeel (deels) ten goede laten komen aan de gemeente. Dit betekent, dat u uw bijdrage aan de gemeente kunt verhogen zonder dat het u meer kost.

U kunt via de schenkcalculator op http://pkn.schenkcalculator.nl/berekenen welk bedrag u terug krijgt van de belastingdienst bij een periodieke gift.

Wilt u meer weten of wilt u een overeenkomst met de gemeente aangaan? Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel met het Kerkelijk Bureau, tel. 0313 652366 (geopend op maandag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur).

College van Kerkrentmeesters.