levensverhaal

Startweekend – Levensverhalen- Kliederkerk

In het weekend van 14, 15 en 16 september vieren we de start van het nieuwe seizoen.

Het thema van dit weekend is: Levensverhalen.Dit thema is gekozen omdat ons geloof zichtbaar wordt in onze levensverhalen. En omdat we de levensverhalen van mensen uit de Bijbel lezen om daarin een spoor van God te ontdekken. En omdat het levensverhaal van Jezus ons ooit gegrepen heeft, en ons nog steeds inspireert om, dichtbij God en dichtbij mensen te leven vanuit de liefde en voor de liefde.

Levensverhalen, elk mens heeft ze. En, hoewel elk mens uniek is, lijken onze levensverhalen vaak ook wel veel op elkaar: we gaan op weg en we stranden, we winnen en verliezen, we vieren feest en we rouwen, en in alles wat we beleven proberen we er iets moois of het beste van te maken, daarbij geïnspireerd door Jezus, die het ons voordeed, die elke keer weer en steeds in een andere vorm zei: “Sta op, en wandel!”

Hoe ziet het startweekend eruit?

De jongeren hebben hun eigen programma. Wat en hoe is nog niet helemaal duidelijk, maar we hopen hen ergens in dit weekend te ontmoeten. Misschien in de verbouwde Bongerd? 

Op zondagochtend is om 9.30 uur de koffie bruin: iedereen is welkom voor een vers bakkie. 

Vanaf 10.00 uur houden we een Kliederkerk voor groot en klein:

In een viering en een afwisselend programma koppelen we het levensverhaal van Jakob aan ons eigen levensverhaal… door er naar te luisteren, ervan te zingen, te ontdekken, te spelen, te knutselen… en ten slotte: er samen van te smullen!

Rond 12.30 uur zijn we klaar, maar mocht dat voor iemand wat te laat zijn, schroom dan niet om tòch te komen… je kunt altijd eerder naar huis gaan!

Wees welkom, neem iemand mee als je wilt, dan gaan we vrolijk het nieuwe seizoen in!