afbeelding bij kopij kleine kruiskerk

 

Welkom in de Kruiskerk!

Na een lange periode waarin weinig mogelijk was, zijn er in de zomermaanden in de Kruiskerk te Eerbeek diverse mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, verstilling te zoeken of met elkaar in gesprek te gaan. Dat gebeurt vooralsnog in het klein, we houden ons aan de corona-regels.

  • Kom even binnen

In de Kruiskerk staan vanaf 10 juni de deuren elke woensdagavond van 19.00-21.00 uur en elke donderdagochtend van 10.00-12.00 uur open voor een kopje koffie, om een kaarsje aan te steken, naar muziek te luisteren, en te genieten van de rust. Er zijn gastvrouwen en -heren aanwezig met een luisterend oor. In het gebedenschrift kun je een gebed opschrijven, dat in de eerstkomende dienst als voorbede wordt meegenomen. Kom even binnen, je bent van harte welkom. 

  • Koffiekring

Even de deur uit om mensen te ontmoeten, en gezellig bij te praten bij een kopje koffie of thee. Dat kan vanaf 2 juni elke dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur in de ontmoetingsruimte van de Kruiskerk. Graag van te voren aanmelden bij Foka Veen, tel. 653077 of mobiel 06-10768934. We kunnen maximaal 8 personen ontvangen. 

  • Themakring

Vanaf 4 juni start deze kring, op donderdagmiddag van 15-16.30 uur. We bespreken een actueel thema, of een Bijbelgedeelte, en als je zelf een gespreksonderwerp hebt, kun je dat ook inbrengen. Graag van te voren aanmelden bij Marti Koster, tel. 06 51137686 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De eerste data zijn 4 juni en 25 juni, daarna eens in de veertien dagen. Maximaal 8 personen. 

Tot ziens! Hartelijke groet,

het pastoresteam.